Voor wie de wachttijd op Budapest Airport comfortabel wil doorbrengen zijn er vier verschillende Airport Lounges op het vliegveld. Deze zijn, tegen betaling, ook te gebruiken voor passagiers die in economy-klasse vliegen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle lounges op Budapest Airport.

Budapest Airport Lounge terminal 2A

Platinum lounge – Terminal 2A

De Platinum lounge op Budapest Airport bevindt zich in het Schengen gedeelte (Terminal 2A), en vindt u na de veiligheidscontrole tegenover de gates A12 en A13. Deze lounge biedt onder andere WiFi, en u heeft er de keuze uit diverse snacks en dranken. De Platinum lounge is dagelijks geopend van 5:00 tot 20:00.

Duna Lounge – Terminal 2A

Tegenover gate 31 vindt u de Duna Lounge. Deze lounge is alleen toegankelijk op uitnodiging van de deelnemende luchtvaartmaatschappijen. De lounge is geopend van 5:00 tot 21:00.
U heeft toegang als status passagier van Austrian, LOT, Brussels Airlines en alle SkyTeam-maatschappijen.Budapest Airport lounge terminal 2B

Platinum lounge – Terminal 2B

Terminal 2B is de terminal van Budapest Airport voor de vluchten naar de niet-schengen landen. Naast gate B7 vindt u de Platinum lounge. De lounge is vergelijkbaar met de lounge in terminal 2A, maar is langer geopend. De openingstijden zijn van ‘s ochtends 5:00 tot ‘s avonds 23:00.
Dit is tevens de lounge voor passagiers van British Airways en Qatar Airways.

 Budapest Airport lounge Skycourt

Menzies lounge – Skycourt Terminal

In de Skycourt terminal vindt u de eenvoudige, maar nette lounge van Menzies. Deze is dagelijks geopend van 7:00 tot 19:00, en geeft u de mogelijkheid in alle rust te kunnen werken of wachten op uw vlucht.

U vindt de lounge op de 1e verdieping.

Budapest Airport Skycourt Lounge

Skycourt Lounge

De Skycourt lounge is de voormalige Malev-lounge. U vindt deze, net als de Menzies Lounge, op de eerste verdieping. De lounge is geopend van 5:00 tot 23:30.
De Skycourt lounge is de lounge voor passagiers van Egyptair, SAS, Air Berlin en Finnair.